Een wedstrijd van 30 minuten

Voorwaarts - Boeckenberg 12-22

Enkelen waren naar Kontich afgezakt om Voorwaarts te zien stunten tegen Boeckenberg.  Tot 2-2 leken we nog te kunnen bedient worden, maar dan sloeg de BKC-motor aan en eens ze op volle toeren draaiden keek de bus tegen een quasi onoverbrugbare kloof van 8 doelpunten.  BKC legde zijn tempo op en dat lag net iets te hoog voor Voorwaarts.  Ik vraag me zelfs af, waarom ze niet probeerden om telkens de snelheid uit het spel te halen, om het zo hun tegenstrever toch wat moeilijker te maken.  Bij rust was het 8-16 en was de wedstrijd duidelijk al gespeeld.  Na rust was de wedstrijd het aankijken niet meer waard.  Zeker niet als je dit vergelijkt met het wervelende spektakel van de eerste helft.  Als zelfs de speaker van dienst het publiek niet meer warm krijgt om een naam mee te scanderen en dan ook maar de handdoek gooit, geeft aan hoe iedereen eigenlijk zat te snakken naar het eindsignaal van de scheidsrechter.  Die verloste ons uiteindelijk met een 12-22 eindstand (na rust werd het dus 4-6, wat een schrijnend contrast met die eerste helft).  Boeckenberg klaar om Borgerhout volgende week van weerwoord te dienen en Voorwaarts kan met open vizier naar LO.  De strijd om het laatste kruisfinaleplaats is nog niet gestreden.

Geschreven door: Rudi Schram - Gepubliceerd op: 27/02/2011