Meeuwen voor plaats twee ?

Het doek over de promoleague 2010-2011 is zo goed als gevallen. Kwik is kampioen en neemt zijn plaats in de Topleague terug in. Zondag kunnen ze in eigen hal een feestje bouwen met de wedstrijd tegen Putse.

Onder hen blijft het nog even spannend voor de tweede plaats. Meeuwen maakt de meeste kans en heeft zijn lot volledig in eigen handen. Ze spelen nog tegen beide achtervolgers (Ganda en Vobako) en hebben het beste doelsaldo.. Winst op  zaterdag tegen Ganda betekent zo goed als zekerheid. Bij winst van Ganda wordt de laatste speeldag nog zeer spannend. Want we zien Vobako wel winnen bij Floriant, en dan hebben de drie ploegen 18 punten. Voor Ganda is winnen een must om nog kans te hebben.

In ASKC – Verde staat de zesde plaats op het spel. Al heeft Verde nog wel 3 punten voorsprong. Voor Floriant wordt het volgend seizoen dus Hoofdklasse 1. Voor ASKC of heel misschien Verde wacht er nog een moeilijke testwedstrijd tegen Temse of Catba.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 23/02/2011