U bent hier: Skip Navigation Links

Meeuwen in pole voor plaats 2

Meeuwen - Verde 29-11

Meeuwen bouwt zijn voorsprong qua doelsaldo  verder uit voor de runner up.

Inderdaad Meeuwen kan zich geen nederlaag veroorloven want Ganda volgt met een gelijk aantal punten en ook Vobako en Putse liggen op de loer voor de 2de plaats.

Het was David tegen Goliath vandaag. Meeuwen was meer dan 1 maatje te groot voor Verde.  Na 3 minuten spelen stond het al 3-0 voor de Meeuwen, en ze liepen gezwind verder uit tot 6-0. Verde kon maar eerste in de 15de minuut tegenscoren en deed dit dat ook direct 2 maal, maar dan  viel Verde opnieuw stil en tot de laatste 5 minuten in de eerste helft was er niet echt veel te beleven (10-3)  . Tijdens de real play time kwamen beide teams terug in actie en volgde het ene doelpunt op  het andere , zodat we de rust ingingen met 15-7 score in het voordeel van Meeuwen.

Tijdens de rust bracht de jeugd van Meeuwen wat afwisseling met mooie dansjes wat door het publiek zeker gewaardeerd werd.

Na de rust beleefde we ongeveer hetzelfde stramien, want ook  nu scoorde Meeuwen in de eerste 3  minuten 3 maal. Verde trachtte direct enkele mooie acties op te zetten, maar het resultaat bleef uit, en Verde moest ook nu wachten tot de 13de minuut in de 2de helft om te kunnen tegenscoren. Meeuwen bouwde zijn voorsprong geleidelijk verder uit, en bleef mooie kansen creëren en legde uiteindelijk de eindstand 29-11 vast.

Ze bouwden vandaag hun doelsaldo verder uit  tov van hun rechtstreekse rivalen, zijnde  Ganda en mogelijk Vobako of Putse. Dus een extra moeilijkheid om dit te overbruggen, maar er zijn nog 3 weken te gaan en alles kan nog voor de 2de plaats, die zeker niet onbelangrijk is, daar de 2de geplaatste een runner up wedstrijd kan spelen tegen de 7de geplaatst van de topleague  en zo toch een kans maakt om volgend jaar in de hoogste reeks( topleague) te spelen.

We kijken er met spanning naar uit!

 

Geschreven door: Pierre Coppens - Gepubliceerd op: 13/02/2011
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune