Zebra's terug in top vier

Borgerhout/GW - Voorwaarts 25-20

Borgerhout/GW was de laatste weken in mindere doen en wist dat deze wedstrijd gewonnen moest worden. Ze begonnen dan ook beresterk aan deze wedstrijd. Een droge 3 op 3 betekende een droomstart en Voorwaarts stond er bij en keek er naar. Een paar gemiste stippen bracht Voorwaarts terug in de match en een beter afwerkend Voorwaarts maakte er zelfs terug een match van. Bij de rsut was het 11-13 en dat was exact de score van de heenwedstrijd.

Na de rust had Voorwaarts zijn inspiratie in de kleedkamer gelaten en een scherp afwerkende thuisploeg bracht op korte tjid de genadesteek toe. Een oververdiende overwinning van de Zebra's die alsnog Herentals in het vizier hebben. Voorwaarts is nog lang niet gerust.

Geschreven door: Harry Buvens - Gepubliceerd op: 30/01/2011