Riviera komt goed weg

Minerva - Riviera 27-29

In de eerste helft krijgen we gedurende de eerste 15 minuten een wedstrijd met gelijk kansen 8-8, de beide teams scoren beurtelings.

Na deze score is het Suzan van Oosterwijck die de stand op 8-9 zet en waaruit Rivieren toch even kan doordrukken, zonder dat Minerva direct een antwoord kan geven zoals de eerste 15 minuten, het gaat even moeizamer. We gaan de rust is met 10-15 in het voordeel van Riviera.

Na de rust komt Minerva terug op volle toeren en neemt de wedstrijd echt in handen, want tot de laatste 5 minuten staat Minerva qua scoreverloop van 2de helft met 1 doelpunt voor. Ook qua spelpeil ligt Minerva op dat ogenblik zeker boven. Raf Janssens loopt wel tegen een gele kaart aan, maar dat kan de inzet van Minerva niet storen.

Maar natuurlijk is de match nog niet voorbij want  "de real play time" moet nog komen, en opnieuw werd vandaag bevestigd dat daar nog zeer veel kan gebeuren.

Op 1 minuut voor het afsluiten was de stand 27-28, en het was het Riviera dat in de laatste minuut het bevrijdende doelpunt kon maken 27-29.

Een beresterke wedstrijd van Minerva, Riviera kwam hier duidelijk goed weg, dit was ook de mening van de coach van  Riviera!

Geschreven door: Pierre Coppens - Gepubliceerd op: 31/01/2011