Panters lopen over gehandicapt AKC

AKC - Boeckenberg 13-37

Wat schrijf je over een match die er eigenlijk geen was.
We zagen uit naar deze partij, AKC had vorige week Borgerhout opzij gezet en de panters deden hetzelfde met de Scaldianen. Twee teams in de winning mood  geeft echter geen garantie op een topmatch want na 3 minuten was de wedstrijd al beslecht. AKC mistte twee dames en kwam enigzins minder sterk op het toneel . De panters startten met volle concentratie aan de match en verbluffen vriend en vijand met hun scherpte in de afwerking .
Op de koop toe worden de AKC aanvallers ook aan banden gelegd en loopt de score op. Bij de rust hebben de panters er al 19 gemaakt waaronder een paar juweeltjes, vooral de tiktakjes  tussen  Schot/De Vriendt konden ons bekoren . Met scorend vermogen over alle 8 spelers waren de panters niet te houden vandaag .
Toch ook een duim voor de AKC suppo's die tot het einde hun ploeg bleven aanmoedigen maar toch ook de handen op elkaar hadden voor de demonstratie van Boekenberg .
Conclusie is dat een perfect leidende scheids samen  twee uiterst sportieve ploegen ons alsnog een leuke pot korfbal brachten waar AKC bleef vechten zelfs als het kalf verdronken was en Boekenberg ,  naar mijn bescheiden mening, ons liet zien hoe korfbal gespeeld moet worden.
Geschreven door: Harry Buvens - Gepubliceerd op: 24/01/2011