U bent hier: Skip Navigation Links

Leider nooit in de problemen

Minerva - Scaldis 20-30

De leider tegen de laatste in de stand. Dan zou je denken dat dit een simpele opdracht ging worden voor de Scaldianen. Maar, het was zondermeer niet de bedoeling van Minerva om zich zomaar gewonnen te geven. Ze startten als een wervelwind en openden reeds in de allereerste seconden de score. Meteen het sein voor Scaldis dat dit Minerva duidelijk wou verassen. Na 10 minuten wedstrijd kwam Scaldis voor het eerst op voorsprong. Een voorsprong die ze niet meer zouden afgeven. We gingen dan ook rusten met een 9 - 15 op het bord.
Na de rust was het vooral Scaldis dat de wet dicteerde. Dit resulteerde in een maximale voorsprong van 13 punten. De supporters vroegen om een dertiger. en die kregen ze ook. Via David Peeters die, althans volgens de Scaldis aanhang niet meer of niet minder de speler van het jaar is. Wij wachten daarvoor liever het referendum af op de nacht om dit met zekerheid te zeggen. 
Al bij al werden de waardeverhoudingen in deze wedstrijd gerespecteerd en het lijkt erop dat Scaldis klaar is om te schitteren op het EK, en die Hollanders een "poepie" te laten ruiken
Geschreven door: Ronny Van Ginkel - Gepubliceerd op: 10/01/2011
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune