Riviera kan terug winnen

Riviera - AKC 22-15

In het begin van de wedstrijd een gelijk oplopende stand gedurende de eerste 8 minuten, daarna kon Riviera een eerste kloof maken: 6-2 via Suzanne Oosterwijck.

De rest van de eerste helft trachtte AKC deze kloof terug in te dijken, doch bij de ruststand was er nog steeds een kleine kloof: 9-6

Hoofcoach AKC Eddy Van Hoof zat vandaag in de tribune en Patrick Van Dijck trachtte zo goed als mogelijk het team bij te sturen, maar het scoren was zeer moeilijk.

Na de rust kwam AKC toch beter uit de kleedkamer, want na 10 minuten konden ze via Jens, Jari en Leen de stand terugbrengen tot 12-11.

Dit kon een kantelmoment geweest zijn als ze opnieuw konden scoren, want dan zou het vak met Mitch in verdediging komen, maar dat was buiten de Riviera spelers Dave en Wesley gerekend, want die brachten snel orde op zaken via 2 mooie treffers naar 14-11.

Vanaf dat ogenblik werd Riviera steeds sterker en speelde vlot via mooie combinaties naar een eindstand van 22-15, welke een terechte uitslag is.

Het was een zeer sportieve en aangename wedstrijd, die in goede banen werd geleid door Geoffrey Picqueur en Johan Gijselinck.

Geschreven door: Pierre Coppens - Gepubliceerd op: 9/01/2011