Leider met moeite

Scaldis – Riviera 19-16

Na twee nederlagen op rij riskeert Riviera wat uit de top weg te zakken. De wedstrijd op Scaldis wordt dan ook zeer geconcentreerd aangevat. Aangezien de belangen hoog zijn sluipt er langs beide kanten heel wat zenuwachtigheid in de rangen. Lange tijd houden te teams gelijke tred. Scaldis probeert telkens wat uit te lopen maar Riviera beent steeds bij. Met een 9-7 stand aan de rust  is de wedstrijd nog lang niet gespeeld.

Ook na de wissel krijgen we hetzelfde spelbeeld. Scaldis dat probeert, maar Riviera laat niet begaan. De zenuwen bij de leider zijn hoog gespannen, wat hun spel niet altijd ten goede komt.  Desondanks kunnen ze toch op ervaring een gaatje slaan. Riviera krijgt het deze keer niet meer dicht.  En zo wint Scaldis met moeite deze topper. Riviera moet nu volop aan de bak voor een plaatsje bij de top 4.  Met de mentaliteit van dit weekend moet dat echter probleemloos lukken.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 20/12/2010