U bent hier: Skip Navigation Links

Hergroepering ?

In de promoleague kunnen er vlak voor de korte stop ook al een paar verdere aftekeningen komen. Loopt de top verder uit of komt er een hergroepering.

Met Verde – ASKC staat er een duel om het ontlopen van de zevende plaats op het programma. Vooral de nieuwkomer kan hier een stap vooruit doen. Voor Verde is het een uitgelezen kans om nog eens een overwinning te boeken. Winst zet de fusieploeg steviger op plaats zes, maar daar zal ASKC ook graag staan. Wie trekt aan het langste eind ?

Bij Ganda – Meeuwen staat de tweede plaats en in het zog van leider Kwik blijven op het spel. Juist Kwik zou wel eens de grote winnaar van het weekend kunnen worden. Als Ganda zijn indrukwekkende thuisreeks kan verder zetten tegen Meeuwen kan Kwik zijn voorsprong op de nummer twee vergroten. Meeuwen zal er wel alles aan doen om dit niet te laten gebeuren.

Kwik moet dan natuurlijk zelf nog wel winnen bij Putse. Die ploeg lijkt een beetje wispelturig dit seizoen. Dat komt natuurlijk door de inbreng van een aantal jonge elementen die nog de nodige ervaring en maturiteit moeten opdoen. Bij Kwik mogen ze stilaan al terug beginnen dromen over de Topleague. Zeker als ze ook deze klip foutloos nemen.

Bij Vobako – Floriant kunnen de Kempenaars zich mits winst verder rustig in de bovenste helft van het klassement nestelen.  Voor een ploeg die vorig seizoen de runners-up diende te spelen is dat al een hele geruststelling. Voor Floriant wordt het stilaan vijf voor twaalf. Er dienen dringend punten gepakt of het league sprookje zou wel eens uit kunnen zijn.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 16/12/2010
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune