Om snel te vergeten

Sikopi - AKC 17-10

Een wedstrijd om snel te vergeten. 2 ploegen die ofwel in een totale off-day verkeerden, ofwel al met hun gedachten bij het optreden van Kastastroof (bedankt uitbaters van Replay) dat na de wedstrijd plaatsvond, waren.

Ik opteer voor het eerste. Zwak korfbal, en dat heeft dan meestal een rechtstreekse invloed op het scoreverloop. Waar Sikopi vorige week de korf erg goed wist hangen, liep het vandaag helemaal niet. Missers, geen uitgesproken kansen. Kortom huilen met de pet op.

Aan de andere kant zo mogelijk nog erger. Eerlijkheid gebied me wel om te melden dat er verschillende ballen uit de mand draaiden in plaats van erdoor te vallen. Maar als je maar 10 korven maakt, dan weet je als trainer dat er de komende dagen werk, heel veel werk, aan de winkel is.

We kunnen enkel hopen dat beide ploegen zich gaan herpakken. Anders vrees ik een beetje dat Herentals wel erg ver weg is dit seizoen.

Geschreven door: Ronny Van Ginkel - Gepubliceerd op: 13/12/2010