Onderlinge duels

Ook in de promoleague is het dit weekend een top weekend. We krijgen onderlinge duels tussen de top vier en natuurlijk ook tussen de onderste vier. Zondagavond zal de rangschikking al een beetje een ander uitzicht hebben.

Meeuwen ontvangt Putse. Beide teams hebben 6 punten en zijn momenteel in goede doen.  Een lichte voorkeur toch voor de Meeuwen die een iets meer ervaren geheel hebben dan Putse. Wat niet wil zeggen dat het eenvoudig zal worden voor hen.

In ASKC – Floriant nemen de twee puntenloze teams het tegen elkaar op. Er verdwijnt dus zeker een nul van de tabel. De verliezer van deze partij mag zich al zorgen gaan maken, dus een echt belangrijke wedstrijd waar de zenuwen zeker zullen gespannen staan.

Bij Vobako – Verde zitten we in de buik van het klassement. De winnaar van dit duel zit de bodem van de rangschikking iets verder af. Voor de verliezer is het al uitkijken om niet op plaats zeven terecht te komen.  Thuis kan Vobako altijd iets meer , dus een lichte voorkeur voor de Kempenaars?

De topper is wellicht de wedstrijd tussen Kwik en Ganda. Als de Gentenaars nog ambities hebben richting topleague zal er iets geraapt moeten worden in Merksem, want anders zien ze de top twee langzaam verder weglopen. Ook Kwik wil zo rap mogelijk terug naar boven dus zij zullen hun vel duur verkopen. Het kan het spektakel alleen maar ten goede komen.  Een aanrader dus deze wedstrijd !

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 9/12/2010