U bent hier: Skip Navigation Links

Wie haakt af ?

Ook de promoleague is aan zijn vierde speeldag toe. En zoals we vooraf zeiden in deze reeks kan iedereen van iedereen winnen. Na drie speeldagen hebben we nog 1 ploeg (Kwik) met het maximum , daarachter volgen maar liefst 4 ploegen met twee punten achterstand. Het blijft dus spannend.

Dit weekend gaat leider Kwik naar laatst geklasseerde Floriant. Een gemakkelijke opgave ?  Dat zal nog moeten blijken. Thuis kan het team uit Merelbeke altijd wel wat meer. Alhoewel de ervaring van Kwik waarschijnlijk wel de doorslag zal geven.

Bij Verde Meeuwen is het de fusieploeg die nog wat goed te maken heeft voor zijn supporters. Nederlagen tegen Ganda en Putse waren misschien ingecalculeerd maar niet echt verwacht. Meeuwen daarentegen draait na (verwacht?) verlies tegen Kwik  op volle toeren. Er wordt vlot gescoord en dan ook gewonnen. Gaan ze op hun elan door ?

Ganda begon als een sneltrein aan deze competitie. Vlot scorend, knap spel. Tot de trein vorig weekend in de tweede helft tegen Vobako plots een boemel werd. Er kon opeens niet meer worden gescoord en het werd nog een ruime nederlaag. Tijd voor revanche? Dan wordt ASKC het kind van de rekening . Nog altijd zonder punten laatst. Er moeten dus dringend punten gepakt wordne om de terugkeer naar Hoofdklasse 1 te vermijden. Of dit nu zondag al zal zijn ?

Tenslotte is er nog Putse Vobako. Ook zo’n wedstrijd die alle kanten uit kan. Beide teams spelen met vooral jongere talenten van eigen kweek. Wie hier punten pakt, en dat is niet echt te voorspellen, mag verder naar boven kijken. De andere houdt best de teams onder zich in de gaten.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 2/12/2010
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune