Miserie troef

Voorwaarts – Borgerhout/GW 11-13

Er zijn zo van die wedstrijden waarvan je na afloop denkt hiervoor zou de betalende kijker zijn geld moeten terug krijgen. Dit was er een. De eerste helft was een festival van slechte passen , gemiste kansen, aanvallen die niet langer dan een schot duurden, een gevecht tegen de schotklok. Borgerhout/GW leverde het minst slechte af en kwam op een 1-5 voorsprong. Gelukkig voor Voorwaarts wist Wim De Decker af en toe nog de mand hangen. Aan de rust stond er een bedroevend lage 4-7 stand op het bord. Wie na de pauze dacht dat Voorwaarts zoals in de vorige wedstrijden zijn draai wel zou vinden kwam bedrogen uit. Het speldbeeld verbeterde helemaal niet. Integendeel, nu begonnen ook de Zebra’s de meest simpele kansen te missen. Dit liet voorwaarts toe om gelijk te komen en met nog een kleine 10 minuten te gaan zelfs 11-10 voor te komen. Maar zelfs dan kon het team van Frank Hardies, zelfs na een aantal wissels, niet overtuigen. Borgerhout leek nog altijd iets gretiger en haalde twee belangrijke punten binnen. Enkel de Zebra supporters hadden dan toch iets aan deze wedstrijd overgehouden. Gelukkig haalde scheids Van Buynder wel nog het league niveau , anders was het helemaal huilen met de pet op.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 29/11/2010