Speeldag 3 Promoleague

De derde speeldag in de promoleague begint zaterdagavond met Putse - Verde. Wie haalt het hier?  Moeilijk te voorspellen. Beide teams wonnen van Floriant maar kregen slaag van Ganda. Wie deze wedstrijd wint blijft zeker in het bovenste deel van de rangschikking.

Verder op zaterdag ontvangt Meeuwen Floriant. Het team uit Merelbeke begon niet zo best aan de competitie, maar wordt al beter. Als ze nog een aantal spelers kunnen recupereren kunnen ze nog een zekere rol spelen. Of dit zaterdag al het geval is?

Ganda begon in sneltreinvaart , scoort 25 doelpunten per wedstrijd en wint met groot verschil. Kunnen de Gentenaars zondag bij Vobako verder gaan op hun élan? Indien ze ook deze klip zonder problemen nemen worden ze zeker een titelkandidaat. In Herentals heeft echter niemand zo maar gewonnen spel.

Tenslotte is er nog Kwik – ASKC. Logisch gezien zou Kwik moeten winnen. Sport is echter niet altijd logisch en dus kan ASKC misschien voor een stunt zorgen. Het zou in ieder geval een verrassing van formaat zijn.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 25/11/2010