Speeldag 2 Promoleague

In de promoleague zet de kalendermaker dit weekend de verliezers en de winnaars van vorig weekend tegen elkaar.

We beginnen op zaterdag met Florian t- Putse. Beide teams leden vorige week een zware nederlaag. Het valt te bekijken hoe deze verjongde ploegen daar mee om kunnen. Putse lijkt ons qua scorend vermogen wel verder te staan dan Floriant. Maar in eigen zaal kan men altijd wel wat meer.

In Ganda – Verde staan de 2 ploegen die de beste indruk achterlieten oog in oog. Dit moeten teams zijn die het gedoodverfd titelkandidaat Kwik moeilijk kunnen maken. Eerst zullen ze onderling kunnen uitmaken wie de sterkste van de twee is. We verwachten hier vooral de toeschouwers als overwinnaars na een doelpuntrijke wedstrijd.

Kwik kan het pad terug naar de Topleague verder effenen thuis tegen Vobako. Voor de Kempenaars een eerste waardemeter naar welk deel van de rangschikking ze dit seizoen vooral moeten kijken. Kan Vobako Kwik het vuur aan de schenen leggen of zullen de biekes een eerder rustige namiddag beleven ?

Meeuwen trekt naar ASKC. Nu de topper tegen Kwik verloren ging zijn ze zeker belust op revanche. ASKC kind van de rekening ? De nieuwkomer in de promoleague zal zich zeker niet gewonnen geven. Eens je in de league speelt blijf je daar graag. Dus ook hier ligt niks bij voorbaat vast.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 18/11/2010